30. mars 2009

ATC


Jeg har laget ATC'er til en swapp. Valgfritt tema, men det skulle være med rosa. Jeg har brukt bilder fra redletterart.com, gesso, lunalight maling og litt ymse stæsj. Bokstaver fra Making Memory.

24. mars 2009

ARTSY #9

Denne ganger er utfordringen å bruke minst tre sirker, samt at kortet skal skimre på en eller annen måte!



Jeg har brukt distress og glimmermist på bakgrunnen, samt litt glitterlim rundt sirklene, men det kommer dårlig frem på bildet. På med glitterbriller... ;-)

23. mars 2009

DT kort til Steffens

Da har jeg laget to nye kort til Steffens. Fikk et herlig stempel og masse flott stæsj som Glimmer Mist, blomster, bånd, og charms som jeg har kosa meg masse med!





Her har jeg laget bakgrunn med Glimmer Mist på akvarellark. Stensilen er fra Tim Holtz. Motivet er fra Paper Artsy, og er stemplet på glossy med StazOn. Blomstene har også fått en omgang med Glimmer Mist i to ulike lillafarger. Nålene er noe jeg kjøpte en gang for leeeenge siden, og som dukket opp i en skuff her forleden!



Her har jeg brukt et pynteark med masse glitter i sirklene. Kartongen er også med skimmer i. Motivet, fra Crafty Individuals, er stemplet på glossy, og jeg har stiplet med chalk.

22. mars 2009

Sukkersøtt #33

Da har jeg laget et bidrag til sukkersøttbloggen igjen. Denne gangen var oppgaven " Lag et kort i clean and simpel/minimalistisk stil."



Jeg har laget et kort hvor jeg har brukt ferdig pyntepapir, stemplet et motiv og tekst, samt at jeg har limt på blomster. Ganske så minimalistisk i stilen, noe som er greit, siden jeg har litt "tørke" om dagen.

11. mars 2009

ARTSY #8

Utfordringen denne gangen er å lage ATC, og bruke perler til å dekorere med. Her er min ATC.




Motiv fra ArtChix, har brukt gesso nederst på ATC'n, så malt med Lumiere oppå. Halvperlene er limt på, også har jeg brukt mini dymoen min til å skrive teksten.

5. mars 2009

Babykort






Her har jeg malt motivet med distress reinker. Papiret er også farget med distress, også har jeg tatt på Glippermist oppå. Det har jeg også brukt på blomstene.