31. januar 2010

Ramme



Denne rammen var en sånn brun pappramme. Jeg har malt den med hvit gesso, så pyntet med hvit pynt. Får se hva slags bilde jeg finner til å sette i den...

26. januar 2010

Digi-scrapping


Jeg driver og prøver meg litt på didital scrapping. Det er moro, men jeg trenger masse trening før jeg får det helt til... Jeg scrapper i 8x8 inch og printer ut selv.


Credits: 
Glayce cavalnte; April Showers Bring May Flowers.  


Credits: 
Heather T;  Stitched1 
JS Jewelscraps; Book of me!  

Dette bildet er av meg min første skoledag i august 1970. Det var en skikkelig regnværtsdag, men skjørt og pensko SKULLE det være uansett! 



24. januar 2010

Trykkpressa januar


Utfordringen denne gangen er å lage noe av en dorullhylse. Jeg har pyntent en dorull, samt at jeg har laget et kort til å putte inni selve hylsen. Motivene er fra hÂnglar og er malt med distress.



23. januar 2010

Sketch Saturday #86



A little late, but here is my card for the sketch last week. I made it last weekend, but I have fogotten to post it....

Jeg laget kortet forrige helg, men har glemt å legge det ut. Motivet er stemplet på glossy og fargelagt med distress og LePlum tursjer.

18. januar 2010

Sketchy colors #7



Jeg har laget et kort til gutt/mann, for det har jeg lite av i salgskurven min. Skissen er det Connie om står for. Hennes lekre ting kan du finne i denne bloggen! Den turkise og brune bakgrunnen er laget med ditress og skimmermist. Motivet er malt med distress refillblekk.

4. januar 2010

Sketchy Colors

Lag hva du vil, så lenge du bruker fargene;
Gul og Rosa, og med detaljer i bronsje!!!



Skikkelig søtt jentekort spør du meg! :-)
 

3. januar 2010

Sketch Saturdag #84

The challenge this time is to make a card to this sketch.



I have used a stamp from Stempelglede (Maribel), a MS punch, some paperflowers, Spellbinder dies and some silver cornerstickers. The motive is stamped on glossy cardstock and is gently colored with some distress ink.


StampARTic #1



 
Et kort laget til StampARTics første utfordring i 2010.

Motivet er fra Whipper Snapper, teksten  og swirlene på bakgrunnen er fra Stempelglede (Til brudeparet og Grunge Flourish Hearts).
 

Et lite knippe kort...




Dette er noen av kortene jeg har laget rett før jul, i romulen og nyttårshelgen. Jeg har kosa meg på hobbyrommet med papir, nye og gamle stempler, blomter og litt bling.

1. januar 2010



Jeg vil ønske alle som er innom bloggen min et riktig

GODT NYTT ÅR!

Bildet er tatt utenfor her jeg bor, den fine lampen fikk jeg i gave av klassen min til jul.